Hitta bra fiskeutrustning

Det som vi gillar är att gå i vanliga butiker och köpa vår utrustning. En annan känsla infinner sig när man kan klämma och känna på prylarna, speciellt när man ska köpa en ny rulle eller spö, då vill man hitta den som passar bäst helt enkelt. Men idag finns det många butiker som säljer fiskeutrustning på internet och vi tänkte länka till några av våra favoriter. Det finns ju inget enklare än att sitta framför datorn och klicka hem produkterna som landar i postlådan efter ett par dagar.

Dogger

Dogger är en butik med rötter från 30-talet. Då började man att sälja tennisprylar och när nylonet introducerades kom man på att detta kunde användas till mer än bara tennisracketar. Nätbutiken lanserade man för fyra år sedan och är idag en av de ledande butikerna på internet.

I butiken på internet hittar man spön och rullar, linor, beten, kläder, båttillbehör för fiske och andra nödvändiga produkter. Frakten hos Dogger kostar 49 kr om man handlar för mindre än 500 kr, allt över det är fraktfritt. En väldigt bra fördel!

Här är länken till butiken https://www.dogger.se/

Happy Angler

En av de största butikerna i norden är Happy Angler, man har det bredaste utbudet av fisketillbehör till humana priser. Företaget är från Finland och består främst av fysiska butiker, i hemlandet har man en kedja bestående av 25 fiskebutiker.

I butiken kan man köpa tillbehör som flugfiske, rullar, linor, beten, tillbehör för vinterfiske och mycket mer. Det finns mycket att välja bland. Frakten ligger på 59 kr och gratis frakt får man på beställningar över 2500, om man är medlem i klubben dessutom. Medlem kan man bli direkt vid en beställning.

Länk till Happy Angler http://www.happyangler.se/sv/